Accenture


Acenture-logo

Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi og outsourcing. Med erfaring, spesialisert kompetanse, globale ressurser og omfattende bransjeekspertise, jobber Accenture i sjiktet mellom business og teknologi for å hjelpe kunder øke sin prestasjonsevne og utvikle bærekraftig verdi for sine interessenter. Med 375,000 ansatte og kunder i mer enn 120 land, driver Accenture innovasjon for en forenklet hverdag.

Våre muligheter for studenter og nyutdannede.

Discovery
Studentnettverk for bachelorstudenter med flere faglige- og sosiale arrangementer i løpet av studieåret. Du får tett personlig oppfølging og karriereveiledning av en mentor og blir en del av et unikt, eksklusivt og engasjerende forum med dyktige norske studenter over hele verden.

Summer Internship
For studenter som skal begynne på siste året av utdannelsen. I løpet av vårt 6 ukers program i sommermånedene får du prøve deg som konsulent og jobbe med reelle prosjekter for våre kunder. Dette gir deg en unik mulighet til å bli kjent med våre medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere, samt få verdifull arbeidserfaring før du er ferdig med studiene.

Graduate
Hvert år ansetter vi flere nyutdannede innen både Management Consulting, Technology Consulting og Technology graduate. Som konsulent i Accenture jobber du tett med kundene for å hjelpe dem oppnå sine mål. Du kan være involvert i alt fra konseptutforming ved å analysere eksisterende prosesser eller systemer, til å designe og levere nye løsninger.

Hvem ser vi etter?
Interesse for teknologi og business
Utmerkede akademiske resultater
Engasjement
Kreativ
Analytisk
Strukturert
Fleksibel

Relevante studieretninger
Computer science, Engineering, Management information systems, Mathematics, Statistics, Sciences, Industrial economics, Industrial design, Technology management, Business, Economics, Management or similar.

Kontaktinformasjon
Tel: + 47 67 12 67 00
E-mail: Norway.Recruiting@Accenture.com

Accenture Norge
Rolfsbuktveien 2

WEB
www.accenture.no

Lagre